Љубов

Несреќно оженет човек се враќа од кафана камен пијан.
Жена му отвара врата а тој и вели:
- Значи, јас стварно немам среќа.
- Како тоа!
- Цела ноќ пијам да те заборавам, а сега те гледам дупло!!!

Вицотека:

После луда ноќ, дечкото ја прашува девојката:
- Ајде сега искрено кажи ми колку си имала пред мене?
Девојката налутена молчи.
После 30 минути молк дечкото решава да прозбори:
- Па добро извини не требаше да поставам такво прашање! Лута ли си ми?
- Доста бре уште бројам!!!

Вицотека:

Трпана му вика на Трпе:
- Сакам да ми направиш црно дете!
Трпе видел не видел решил да се распрашува, отишол во Кфор и прашал еден црнец како се прави црно дете.
Црнецот му рекол:
- Многу лесно, голем ти е 25см?
- Не, 20.
- А дебел ти 15 см?
- Не, само 10 см.
- Епа, батка не можеш да направиш, ти влага светлина.

Вицотека:

Страници