Љубов

Три брачни пара слават годишница на брак во еден хотел..
После вечерата секој пар оди во својата соба. Утрото, мажите се состануваат на доручек и тоа едниот со модрица на окото, другиот со скршена рака а третиот со скршени нозе.
Го прашуваат првиот што му се случило и тој им вели…
Не прашувајте! Влеговме ние во соба, почнавме да се сексаме, завршуваме и јас од навика вадам 100 евра и и давам на жена ми. Она толку се налути замавна со пепељара и право во око..
Вториот:
Ма слична работа, влеговме во соба, се сексаме, завршуваме, и јас вадам 100 евра, кога, она ми враке 50 евра. Јас замавнав со рака да ја удрам таа се наведна и јас во зидот со рака…
Третиот:
Јас најлошо поминав. Исто влеговме во соба се сексаме и кога одеднаш на сред секс некој тропа на врата... Мојата жена се исплаши и одеднаш извика МАЖ МИИИИИ а ја будала право низ прозор!!!

Вицотека:

Девојката срамежливо му вика на дечкото:
- Сонце за две недели ќе биде 14 Февруари знаеш ли што е на тој датум?
- Леле мила срце си, за малку ќе заборавев, ЛИГА НА ШАМПИОНИ!

Вицотека:

Доаѓа мажот дома и ја прашува жената:
Жено зошто си во бањарка кога ти купив толку фустани?
Па немам сите ми се искинаа?
Мажот оди отвара плакарот и почнува да брои:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
па во другиот 1, 2, 3, 4, 5
Здраво комши 6, 7, 8, 9, 10...

Вицотека:

Страници