Поука

Влегува дечко во такси и јаде чоколадо.
Таксистот му вели:
  • Дечко чоколадото ќе ти ги расипе забите.
Дечкото враќа:
  • Дедо ми живееше 102 години.
Таксистот:
  •  Затоа што јадел чоколадо?
Дечкото:
  • Не, затоа што си гледал своја работа.
Зима...Надвор вее снег... Едно врапче се мачи на ладното, лета лета и пап доле... се смрзнува.
Доаѓа крава и се посерува врз врапчето.
Од топлината на лепешката врапчето зачуруликало демек е пролет.
Го слуша тоа една мачка го вади од гомната и го изедува.
Тоа го видел еден був и донесол 3 заклучоци:
1. Не ти е секој непријател што ќе ти се посере врз главата.
2. Не ти е секој пријател што ќе те извади од гомна.
3. Ако си до гуша со гомна не чуруликај.
Вицотека:

Страшниот средовечен волк рипнал во шумата пред Цвенкапа и се спремал да ја изеде.
И како што било ред требало да и исполни три желби?
Црвенкапа ја кажала својата прва желба:
СЕКС
И волкот ја исполнил првата желба.
Ова било доброооооо. Рекла Црвенкапа.
Втора желба
УШТЕ СЕКС
- уфф, рекол средовечниот волк и со доста напор и ја исполнил и втората желба.
Па ова било супер извикала воодушевено Црвенкапа.
После третата желба ич нема да ми биде жал што ќе умрам, ајде волчко СЕКС!
- Уфф Уфф Уфф, рекол средовечниот волк стар сум за овие работи.
И така исполнувајки ја третата желба, го грмнало срцето и умрел.

ПОУКА: Не праќајте ороспии во шума, ќе го сотрат дивечот!!!

Вицотека: