Прашања

Зошто плавуша става џоинт меѓу гради?
- За да ги надува.

Некој тип сретнува една плавуша се запознаваат и ја кани кај него во хотел и после првата партија секс ја прашува:
- Are you FINISH?
- NO
- Што бе No.
Сега ке ти кажам и пак ја зграбчил.
Откако завршиле и одспале малку пак ја прашува пак оваа NO.
И повторно почнал да ја "пегла" дури се испотиле двајцата и онака задишани пак овој:
- Are u FINISH?
- Nooo, I`m SWIDISH!

Што се случува кога две плавуши трчаат една кон друга?
- Се крши огледалото.

Страници