Контакт

Повеќе од ВицотекаПлавуша прв пат прави ручек и после 2-3 залчиња мажот прашува: - Драга а со што го полнеше крапот? - Како тоа мислиш... + повеќе

Според грчката митологија, луѓето биле отпрвин создадени со 4 раце, 4 нозе и глава со 2 лица. Плашејќи се од нивната... + повеќе

Учителка држи курс по Географија на 20 плавуши. Прво прашање:  Каде се наоѓа Америка? Марија, една од плавушите станува... + повеќе

Од 0 до 18 години на жената и се потребни добри родители. Од 18 до 35, добар изглед. Од 35 до 55, убави особини. од 55... + повеќе