Алкохол

 • Двајца охриѓани, поднапиени, по полноќ, влегуваат во такси кај пристанишчено.​
  - Колку пари е бале до Пешчани, делено на тројца -...

 • Gledaju Mujo i Haso pornice.
  Mujo:Dal ti se dize?
  Haso:Da, dize mi se.
  Mujo: Pa ako ti se dize, odi po pivu.

 • Си биле 3-ца браќа и сите живееле во 3 различни држави. И биле договорени сите во ист час да испијат по 3 пива. Влегува едниот брат во кафана...

 • 1. Симптом: Студени и влажни нозе.
  Причина: Чашата ја држите под неправилен агол и пијалокот ви истекува.
  Решение: Внимателно...

 • - Браво ќерко, браво, ајде уште еден чекор, ајде можеш уште еден.
  - Браво!
  - Женоооо!
  - Донеси камерата, ќерката ни се...

 • Полицаец го кара некој пијан шофер:
  Абе, нели знаеш дека ако си пиел алкохол, дека воопшто не смееш да го допреш воланот?
  Доста...

 • Оди човек на лекар и му вика:
  - Докторе можеш ли да направиш да живеам 150 години?
  - Абе изводливо е, ама треба да ми одговориш...

 • - Ќе може ли уште едно пиво?
  - Веднаш господине.
  - Не бе дечко, жената ја прашувам!

Страници