Она и Она

 • Она:
  Би сакала да купам една кравата каде би се истакнале очите на мажот ми!
  Продавачката:
  Нема проблем, секоја кравата...

 • Циганка влегува во автобус и на возачот му дава грст железни пари и му вели:
  Мајсторе извини, ама ми фали само уште една банка.
  ...