Секс

 • Некој турист прашува локален селанец:
  - Имате ли тука некаква атракција за туристите?
  - Имаше, ама се омажи...

 • Две другарки, во автобус Скопје - Охрид, едната и кажува на другата:
  - Маци, вчера се испраќавме со дечко ми и прво ме пољуби за образ...

 • Млада пациентка се жали на доктор:
  - Докторе, имам проблем заради моите „големи гради".
  - Не грижи се,веднаш ќе го земам...

 • Синчето го прашува таткото в продавница:
  – Што е ова?
  – Тоа се сине, кондоми. Служат за практикување на безбедни сексуални односи...

 • Доаѓа гинекологот на работа во ординација рано наутро.
  Во чекална седи една проститутка го поздравува:
  - Добро утро колега!!...

 • Он:
  - Што да пушту да гледамо, фудбал или порно...
  Она:
  - Пушти порно, фудбал знаеш да играш...

 • Во еден летен ден, Трпе решил да се освежи во една градска фонтана сосема гол додека никој не го гледа.
  Зел со себе и сапун.
  Но,...

 • Водат љубов маж и жена, а мажот и вика:
  - Ај сега малку доле, ај сега малку горе, ај малку десно, ај малку подоле, полево...
  А...

Страници