Секс

 • Влегува калуѓерка кај игуменката и и вика:
  - Замисли мајко, одев низ шумата и наиде еден гад и ме силуваше. Што да правам?
  - Не...

 • Се венчале Мујо и Фата и на првата брачна ноќ Мујо се соблекува и и вика на Фата:
  - Види Фато што имам!
  А Фата разочарана:...

 • Легнале Трпе и Трпанаа у кревет и Трпе извадил вијагра за подобар секс, ама му паднала и тој рипнал по неа, а Трпана му вика:
  - Остави...

 • Оди човек во продавница за оружје да купи снајпер. Вработениот му го дава најдобриот и го фали:
  - Снајперов е толку добар, што можеш со...

 • Зошто првото кафе на работа се вика „Секси кафе“?
  Сите пијат кафе и им се ебе за работа.

 • Му се жали Трпеица на докторот:
  - Што да правам докторе, мажот ми не ме задоволува.
  - Фати си швалер!
  - Имам бе, швалер....

 • Зашто Кумановките се автокефални?
  -Затоа што нудат кејф во авто!

 • - "Дали би спиела со мене, на пример, за 100.000 долари?
  - Па да знаеш, кога ќе размислам, може.
  - А за 5 долари?
  - Срам да...

Страници