YU виц

 • Gledaju Mujo i Haso pornice.
  Mujo:Dal ti se dize?
  Haso:Da, dize mi se.
  Mujo: Pa ako ti se dize, odi po pivu.

 • Се шета некој Србин низ Нујорк.
  Си се шета така и наеднаш пред него од некоја стокатница паѓа 20 годишна женска цела гола.
  Се...

 • Последни вести:
  Обединетите нации им понудија на Црногорците столица во Њујорк.
  Тие одбија.
  САКААТ ЛЕЖАЛКА!

 • Црногорец ловџија иде на лов со внукот да го учи да пука...
  Од некаде излетува сокол, а дедото:
  - Ено га унуче, виџај сад како че...

 • Дедо црногорец му раскажува на внукот како поминал во војната...
  - Еее унуче, што смо ти ми у рату јадовали, ооооо!!!
  - Како џеде...

 • Црногорец донел дома невеста и и го кажува куќниот ред:
  - Чуј жено...
  - Од сад чеш свако вече да переш ноге мени, мом брату и мом...

 • Postariji profesor Sima oženio bivšu učenicu.
  Sprdajući se razlikom u godinama medju mladencima, netko je od učenika napisao na ploči:...

 • Sedi Piroćanac u vozu, raširio na krilu maramicu sa čvarcima, a preko puta njega devojka u mini suknji.
  Piroćanac: - Devojče, ne me se...

Страници

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА