Љубов

 • - Тато, вљубена сум во едно момче кое живее далеку. Јас сум тука, а тој во Австралија!
  - Како се случи тоа?
  - Па вака: Се...

 • Мајката го прашува Трпе:
  - Трпе имаш ли ти девојка?
  - Имам!
  - Па, како се вика?
  - Надградба на нокти Елена нов профил...

 • - Ќе си легнам! Те сакам!
  - И јас!
  - Стварно? И ти ме сакаш?
  - Не бе, и јас ќе си легнам.

 • - Ало, се јавуваме во врска со вашата исчезната сопруга, бидете подготвени за најлошото!
  - Аман бе, зарем ќе се врати?

 • Дневникот на Цвета.

  Средата навечер ми изгледаше дека се однесува чудно. Уште утрото се договоривме да се најдеме на пијалак. Цел ден...

 • Една баба полни 100 години, и на својот сопруг кој има 99 му вели:
  - Е мој Трпе, пред да одам на оној свет би сакала да ти ја кажам...

 • Човек бил пред умирање. На постелата, сакајќи мирно да оди на оној свет, ја прашува жена си:
  - Жено, дали ти некогаш си спиела со некој...

 • Се шетаат Адам и Ева низ градината и разговараат:
  - Ева ме сакаш ли? - прашува Адам.
  - Те сакам, кого нема друг!

Страници

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА