Информатички

 • Му подариле на еден македонски мафијаш златен Ролекс.
  Кога му го врачиле подарокот, тој го бендисал, но рекол дека не го разбира....

 • Ве молиме напишете ја вашата лозинка.
  рози
  Лозинката мора да биде подолга.
  розови рози
  Лозинката мора да содржи барем...

 • Владата на Р. Македонија им ги честита престојните празници
  на сите државни и административни службеници, железницата, телекомот, ЕЛЕМ...

 • Корисникот неможе да се поврзе на интернет.
  Сервисер: Дали сте сигурни дека ја користите правата лозинка?
  Корисник: Да сигурен...

  • Сервисер: Каков компјутер имате? 
   Корисник: Бел...
  • Корисник: Добар ден, јас сум Зоран, неможам да штампам.
  • ...
 • Како компјутерџија поправа автомобил?
  - Излага од него и повторно влегува!!!

 • Знаеш, постои живот и надвор од интернетот!
  - Стварно? Дај ми линк!!!

 • Што вика програмер кога ќе му ослабе видот?
  - Слаба ми е графичката

Страници