Мисли

 • Инфаркт, каков и да е од срце е!
  Немојте да умрете рано наутро. Ќе си го расипете целиот ден.
  Несреќа е кога среќата ти тропне на...

 • Ѓаволот дојде по своето.
  Само не знам зошто ни ги остави претседателот и премиерот?!

 • Само тој што не весла има време да го ниша чамецот.
  Жан-Пол Сартр

 • Пред да се дијагностицирате со депресија или ниска самодоверба,
  осигурете се дека не сте опкружени со идиоти.
  – Зигмунд Фројд

 • Кога ќе почнеш да се радуваш и на туѓата среќа,
  е тогаш си човек.

 • Жената е како сенка:
  - Ако трчаш по неа, бега.
  - Ако трчаш пред неа, трча по тебе .

 • Секогаш своја,
  често твоја,
  ретко ничија,
  никогаш сечија.

 • Подобро да испаднеш будала,
  отколку од авион.

Страници

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА