Македонија

 • Ако доцните, јавниот превоз е точен.
  Ако сте на време, јавниот превоз доцни.
  Кога ќе ги научите правилата, ќе ги променат.

 • Ако ги исфрлиме сите лоши работи, тогаш Македонија е
  убаво место за живеење.

 • Македонија е земја на радост и смеа!
  Некои се радуваат кога гледаат како цел свет ни се смее!