Амерички

 • Xоливудска актерка му се обраќа на сопругот:
  -Побрзај Џон, твоите и моите деца се степаа со нашите!

 • Јас: Пер имаш мастика?
  Она: Не
  Јас: Уствари шо ќе ти е

 • Кажи бандера:
  Бандера.
  Да те фати сртуја!

 • Седеле Дејан и Саша Матиќ у кафиќ, Саша кивнал а Дејан му рекол:
  - Дај брате и мене отвори ми лименка.

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА