Религија

 • Ѓаволот дојде по своето.
  Само не знам зошто ни ги остави претседателот и премиерот?!

 • Жената по природа е ангел,
  но ако и ги скршат крилата,
  таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

 • Не прави прељуба...
  Ако не наидеш на добра прилика.

 • Во нашата земја место има за сите.
  Можеби ќе недостигаат крстови!

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА