Он и Она

 • Срце знаеш што им кажал господ на убавите жени?
  - Незнам?
  Па од кај ќе знаеш...

 • Шетаат момче и девојка, кои штотуку се запознале, во парк.
  - Леле, мене ми е страв - вели девојката.
  - Од што? - прашало момчето...

 • Разговараат црнка, црвенокоса и русокоса:
  Црнката:
  - Ех, што сакам да бидам јаболко па да ме милуваат, да ме гризат… да ме гризат...

 • Еден професор по математика и испратил факс на својата жена:
  - Драга жено, сигурно ти е јасно дека веќе имаш 54 години, а јас имам...

 • Он:
  - Боја на коса?
  Она:
  - Плава.
  Он:
  - Висина:
  Она:
  - 170.
  Он:
  Гради?
  Она:...

 • Се карат Мара и Блажо, и Мара му вели:

  - Денеска се на мода, мали мобилни и саатеви, а еден ден ќе бидат у мода мали куриња, е ти...

 • Трпано ај малце јас и ти да промениме начин на секс, вака е веќе многу досадно!
  А како би сакал ти?
  Па еве да речеме во уво!...

 • Оди некој дечко во трафика и му вика на продавачот:
  - Дајте ми 3 кондоми!
  - Сакате кеса?
  - Не бе, дај ми ги така, не е...

Страници