Кратки вицови

 • Абе брат, лижаја ли си чисту пичку?
  Паааа што има туј да се лиже.

 • Купуваш џип и те прашуват во салонот:
  - Од која епархија си ти?

 • За коју партију си ?
  За партију с,с тебе...вечер...три пута!

 • Влегуе тип со пиштол у Скопска продавница и му вика на продавачот:
  - Ова е пљачка!
  - Оф леле добро е, а ја па мислев од УЈП си!

 • Дечко си ја сретнуе бившата:
  - Нешо си ми се разубавила.
  - Не сум се разубавела јас, него тебе ти се приебало.

 • Си шетал некој чоек со кучето и поминал друг чоек и му рекол:
  - Напаѓа кучево бе?
  - Не бе голман е!

 • - Мамо, вистина ли Игор има пра пра пра пра дедо ?
  - Не сине, Игор д'тка...

 • Како се вика куче кое песот кој гризе мебел?
  Питбул ентериер!

Страници

НАЈДОБРАТА ХОСТИНГ УСЛУГА