Тинејџери

 • Две другарки, во автобус Скопје - Охрид, едната и кажува на другата:
  - Маци, вчера се испраќавме со дечко ми и прво ме пољуби за образ...

 • Влегува некој тинејџер со вокмен на уши, рокнат до даска, во автобус и седнува до некоја баба.
  Бабава седела мирно некое време, ама...

 • 13-годишна тинејџерка му вели на татко си:
  - Тато, нешто ме боли грлото!
  - Од што?
  - Мислам дека е од водката што ја пиев...