ТОЈ: Драга, ценејќи по твоите вештини, заклучувам дека не сум ти прв...
ТАА : Најдраг мој, ценејќи по твоите, не верувам ни дека ќе ми бидеш последен!

Вицотека:

1. Кажете ни, докторе, дали е вистина дека кога човек умира во сон не е свесен за тоа се до утрото?
2. Колку е стар вашиот најмлад син дваесетгодишник?
3. Дали бевте присутни кога ве фотографираа?
4. Дали бевте сами или немаше никого?
5. Дали Вие или Вашиот помлад брат сте убиени во војната?
6. Дали Ве убија?
7. Колку беа оддалечени возилата во моментот на сударот?
8. Бевте таму додека не заминавте, така ли е?
9. Колку пати извршивте самоубиство?
10. Значи, бебето е зачнато на 14-ти август?
- Да
- А што работевте Вие во тој момент?

Зошто господ ги мрази педерите?
Епа, Ева била неумна и господ ја казнил да ја боли чиндата кога ќе се пораѓа и кога ќе крвари месечно.
Адам го казнил за да ги трпи глупостите на Ева.
Епа педерите му нашле дупка во законот на Господ!

Вицотека:

Страници