Водат љубов маж и жена, а мажот и вика:
- Ај сега малку доле, ај сега малку горе, ај малку десно, ај малку подоле, полево...
А жената:
- Добро драги, ти мене ќе ме е*еш или ќе ме паркираш?

Вицотека:

Малиот Трпе ја прашува баба му:
- Кај е тато?
- Ене го во тоалет има проблем со триперот и не може да го најде растворот.
А од купатило се слуша:
- Не го плаши детето, имам проблем со твитерот не можам да си го најдам пасвордот!

Вицотека:
Постојат 4 врсти на секс и тоа:

Комичен - имаш со што , а немаш со кој!
Трагичен - имаш со кој , а немаш со што!
Социјален - имаш со што , имаш со кој , а немаш каде!
Филозофски - имаш со што, имаш со кој, имаш и каде, но Зошто???

Страници