Разговараат тројца пријатели чија жена најмногу вика за време на секс.

Првиот се фали:
- Мојата толку се дере, што соседите не можат да спијат цела ноќ!

Вториот се фали:
- A мојата се дере толку многу што цела зграда не може да заспие од неа!

На крај третиот вели:
- А мојата толку силно вика што ја слушам кога сум преку улица во кафана

Вицотека:

Трпе разговара со својот психијатар.
- Жена ми секој ден ми бара по 200-300 евра.
- И што ќе и се толку пари, што прави?
- Не знам, никогаш не сум и дал!

Си биле две мајмунчиња и чепкале бомба. Дошло трето мајмунче и им рекло:
- Абе што правите, тоа е бомба, може да ви пукне!
Мајмунчињата се насмеале и му рекле:
- Е ако де, имаме уште една!

Вицотека:

Страници