Курва

Последната мисла на една проститутка:
Животот е курва

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаУчителката го прашува мали Џокица: - Џокица, колку е 2-2? - Џокица молчи. - Добро Џокица, имаш две јајца, ако јас ти ги... + повеќе

Влегува Трпе кај забар и му вели: - Колку ти е вадење? - 500 денари. - А без анестезија? - Така, 350 денари! - Добро... + повеќе

Две проститутки разговараат: - Што сакаш син ти да биде кога ќе порасне? - Директор! - Зошто директор? - Да се расфрла... + повеќе

- Зошто на Егејците им се големи носовите? - Затоа што воздухот е бесплатен.