Храброст

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.
Неможе да научите ако не сте погрешиле.
Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаНа час по биологија. Ајде деца кој ќе ми каже некое убаво цвеќе. - Љубичица! - Браво, многу убаво. - Нарцис, учителке... + повеќе

Како човекојадците ги нарекуваат атлетичарите? - Fast Food!

Судство - хаос Здравство - хаос Образование - хаос Економија - хаос Криминал - организиран

Кога ќе почнеш да се радуваш и на туѓата среќа, е тогаш си човек.