Политика

Го уништивме организираниот криминал.
Сега во државата ништо не функционира!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаЧистам црно од под нокти цена по договор

Дошле вампири на гости кај Дракула. Овој ништо не сакал да ги послужи, па затоа тие почнале сами да тарашат по станот... + повеќе

Одо Трпе кај својот пријател доктор гинеколог и му вели: Докторе знаеш син ми не пазел и закачил некоја болест од... + повеќе

Џентлмен е мажот кој ја заштитува жената се додека не остане насамо со неа.