Време

Се поубави жени, се помалку време!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаДвајца монаси: – Брат Инокентије, зошто го казнивте брат Петар? – Го фативме во келијата со порно касета и порно... + повеќе

Трале го прашува Трпе: • Не заборави дека ми должиш пари нели? • Не, никако, ќе се сеќавам до крајот на мојот живот!

Како дислектичар вика кога пљачка банка? Вис во раце пљачка ви материна ова е пичка.

Лустерот ми се обеси, а фрижидерот остана мртов ладен.