Идентитет

Би можеле и ние да се опаметиме,
но со тоа би го изгубиле националиот идентитет.

Афоризми:

Повеќе од Вицотека- Американецот работи ако го платат добро, ако не, ништо. - Македонецот работи, ако го платат, добро, ако не, ништо.

Што велат новороденчиња во БиХ кои се родени со царски рез: - Ни матичен број ни пи*ка материна!

Нова партија во Македонија! Гласајте за најсовремената демократска партија во Македонија: Коалиција за Успешен Развој и... + повеќе

Трпана го тужи Трпе за неверство: - Господине судија, мојот маж ме изневерува, затоа сакам развод. - А, вие сте го... + повеќе