Луѓе и животни

Ако долго живеат заедно животните се засакуваат,
а луѓето замразуваат.

Афоризми:

Повеќе од Вицотека- Тато, тато, што е абортус? - Оди прашај ја сестра ти. - Ама тато, јас немам сестра! - Ете гледаш!

Трпе иде на клиниката и ја прашува медицинска сестра: - Се извинувам, каде се даваат инекции во недела? Медицинска... + повеќе

Ако мислиш дека никој во животот не се грижи за тебе, само пробај да прескокнеш една рата од кредитот.

Маж и жена се одлучиле да одат на одмор на езеро познато како рај за риболовците. Мажот бил мераклија за ловење риба... + повеќе