Пријател на пријателот

Ако кажеш некоја тајна на својот пријател,
води сметка дека и тој има пријател.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаСе враќа Трпе пијан во 6 сабајле и гледа како некој тип во парк прави склекови. Се врти Трпе од лева од десна страна и... + повеќе

Примам ноќеска СМС сас прашање: Требав ли ти дрва? Ја напиша: НЕ Станују сабајле, гледам у двор, од 5 кубика, ни едно... + повеќе

Една девојка објаснува како се случило силувањето: - Прво ме фрли на земја, потоа ми ја раскина облеката... ми ја врза... + повеќе

Доваѓа Хасо дома и ву вика на Фату: - Аман Фато, ајмо доле на мост, да видиш он'ј твој будала Мујо што прави. Фатија... + повеќе