Перверзен

Открив дека сум перверзен тип.
Ја сакам владата!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаГледа пајкан некој студент со ептен дебела книга во рацете. Му приоѓа на студентот и му почнуе муабет: Пандур: Што ќе... + повеќе

Го фаќаат Столе при грабеж на банка и го носат на суд. Судијата: -Ако ги вратиш парите, ќе ти ја намалиме казната.... + повеќе

Зошто плавуша ги храни кокошките со чоколадни јајца? - За да и носат киндер јајца.

Трпе и неговиот пријател којшто пелтечи се качуваат на Кораб за да планинарат таму. Само што тргнале пријателот пробува... + повеќе