Задник

За да не останеме без работа,
Господ ни направи дупка – на задникот!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаГледа пајкан некој студент со ептен дебела книга во рацете. Му приоѓа на студентот и му почнуе муабет: Пандур: Што ќе... + повеќе

Му се јавуваат на Трпе од основното училиште на телефон: - Господине, син ви кажува многу лаги. - Епа, кажете му дека е... + повеќе

Што имаат заедничко мажот и сперматозоидот? И обајцата имаат 1:1 000 000 шанси да станат луѓе.

Си биле еден тенк и едно фичо. Тенкот го запрашал фичото: Добро како можеш да живееш со мотор во газот? Фичото на ова... + повеќе