Јас

Многу луѓе мислат дека се најпаметни,
Јас тоа го знам!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаZove Ciga hitnu pomoc. "Brzo doktore dete nam progutalo k*rton!" Doktor zove vozaca i sestru i samo sto nisu krenuli... + повеќе

Отворил Мујо аптека, и го замолил Хасо еден ден да го замени. Кога се вратил го прашал дали доаѓал некој . - Дојде Суљо... + повеќе

Решил сељакот да ја пари маторицата, но бидејќи сопственикот на машка свиња живеел на крај на село за да не се умори... + повеќе

Разговарале две пријателки, а едната рекла: - Готово го оставам мажот ми! - Зошто? - Ме третира како куче, не можам... + повеќе