Реган

Сите оние што го подржуваат абортусот да ги подсетиме дека се веќе родени.

~ Ronald Regan

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаКелнер носи тањир с'с кременадлу и гу придржуе с'с палац. - Такој ли се сервира?! Буни се гост. - А како? Зар да ми... + повеќе

Погледнете во очите 2 секунди и продолжете     Вратете се на почетокот и повторете ја постапката... + повеќе

На наши телевизие ознака '18+' значи дека т'ј филм е прикажан повиша од 18 пута.

Синот: - Тато, како изгледа вагината? Таткото, збунет: - Пред или после секс? Синот: - Пред секс. Таткото: - Епа сине,... + повеќе