Живот

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаДеца во школо добиле задача да кажат нешто на тема "За Секој Случај" Прва чита Марица: Кај нас дома додека мама и... + повеќе

Блажо се вратил дома мртов пијан. Тропал на вратата но Мара не му отварала. Мара: - Бегај бе пијаницо една, не сакам да... + повеќе

Фармер одгледувач кокошки влегува во локален бар ... седнува до една жена и нарачува чаша шампањско ... Женава се... + повеќе

Каква е разлика помеќу свекрва и сонце? - Никаква, ни во едно ни во друго неможеш да гледаш повеќе од 2 минути!