Никој

Кога ќе се омажиш за никој и ништо, добиваш ништо.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаСе возел Цветко во автобус и седнал до некоја кинескиња. Па така возејки се поголго време таа решила да се запознаат. И... + повеќе

Си било 11 годишно дете, и после 00 часот отишло у трафика да купи кикирики... И и рекол на продавачката: -Дајте ми... + повеќе

Ева: Адам дали ме сакаш? Адам: Ма јок! Ева: (плаче) Тогаш зошто сакаш да водиш љубов со мене? Адам: А гледаш ти некој... + повеќе

Бугарска тројка: двајца имаат секс, третиот пази да не им ја украдат облеката. Турска тројка: двајца имаат секс,... + повеќе