Став

Нашата позиција и опозиција
само на едно место имаат ист став.
Во тоалетот.

Повеќе од ВицотекаOтишол министерот во контрола во болницата во Охрид (моментно е преселена во Струга). Влегува во болничка соба, гледа... + повеќе

- Ало, добар ден, дали е тоа полиција? - Да, повелете господине. - Сакам да пријавам парк во Центар...

Bili smo odjeveni i spremni za pokret na novogodišnju proslavu. Upalili smo noćno svjetlo, uključili automatsku... + повеќе

Разговараат две плавуши: Плавуша 1 - Правев тест за интелигенција. Плавуша 2. - И ? Плавуша 1 - Фала богу негативен е.