Крстови

Во нашата земја место има за сите.
Можеби ќе недостигаат крстови!

Повеќе од ВицотекаДоаѓа Мујо еден ден дома со кеса полна кондоми . Кога го видела Фата му вика: - Де бе Мујо што си купил толку кондоми... + повеќе

Кинески пар добиле црно дете и го крстиле: -- САМ ТИНГ РОНГ

Една жена продавала јајца на пазар. Ги продавала по цена од 10 ден. по јајце, а сите останати жени по 5 ден. - Аман... + повеќе

Мајката ја советува ќерката: - Ќерко немој да дозволиш уште првата вечер да ти се качи, зошто мама ќе плаче!!! Кога се... + повеќе