Марко Крале

Марко Крале е прототип на денешниве политичари!
Македонец, а работеше за туѓи интереси.

Повеќе од Вицотека        Он: ОК, се соблековме голи, немаме облека, јас се качив врз тебе, сега колку треба да чекаме, да дојдеме до... + повеќе

Жена 8ми месец трудна вика на мужа: - Срце ја знам како ти е без секс, еве ти 1000 денара иди куде комшику заврши... + повеќе

Се сексаат Струмицанец и Французинка на една од ретките песочни плажи во Охрид. На сред секс таа му вели: - Ж'тем, ж'... + повеќе

Само Чак Норис може да извади Македонско државјанство од Грчка амбасада.