Ѓавол

Ѓаволот дојде по своето.
Само не знам зошто ни ги остави претседателот и премиерот?!

Повеќе од ВицотекаПитагорина теорема на недвижности: Квадрат во центарот е еднаков на збир од квадрати на периферија од градот. Куче:... + повеќе

Викаат дека во пивото има витамин - Б Ако испиеш едно пиво тоа ти е витамин - Б1 Две пива - Б2 Шест пива - витамин Б6... + повеќе

Се фали една жена на друга: - Од мојот маж направив милионер. - А што беше пред тоа? - Милијардер.

Седи плавуша во автобус, се доближува баба до нејзе и и вели: - Девојче ајде јас и ти да се замениме? - Што јас да... + повеќе