Слобода

Ќе добиете слобода на говор ама после тоа не сакам повеќе да ве слушнам!!!

Повеќе од ВицотекаВе молам една вијагра Нема проблем имате рецепт. Не ама имам слика од жена ми.

Седат двајца Бугари во авион, до прозорецот и на средното седиште. Доаѓа Трпе, седнува до нив, се раскомотува и ги... + повеќе

Заклучок на еден истражувач за историјата на човечкиот род: - Да беа Кинези Адам и Ева, нашата историја би била сосема... + повеќе

Кога ќе изумрат црногорците? - Кога ќе сфатат дека и сексот е физички напор.