Ѓубре

Пред Собранието нема контејнери.
Значи: ѓубрето е внатре.

Повеќе од ВицотекаОтворил Мујо аптека, и го замолил Хасо еден ден да го замени. Кога се вратил го прашал дали доаѓал некој . - Дојде Суљо... + повеќе

Докторе има еден проблем, никој не ме приметува. Докторот: Следен...

Kako reagiraju Engleskinja, Francuskinja i Fata kad ih muž zatekne s drugim muškarcem u krevetu? Engleskinja: - Džone,... + повеќе

Што е разликата меѓу гума за возила Goodyear и 500 потрошени кондоми? Па гума Goodyear си е гума, 500 потрошени... + повеќе