Водач

Нашиот Водач не е мртов!
Мртвите ги почитуваме.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаНаградна игра во маркет за техника. Ако купите шпорет модел DE Lux од 39,999.00 денари, во релната ќе најдете една... + повеќе

Трпе и купува на Трпана за роденден дијамантски прстен. Го сретнува Трале на улица и му вели: Па нели бе Трпе она... + повеќе

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент: Jack Daniels, John Jameson и Johnnie... + повеќе

Мало пиленце ја прашува мајката кокошка: - Мамо, мене штркот ли ме донесе? - Да, само не кажувај му на татко ти!