Стаорци

Нашите стаорци немаат намера
да го напуштат бродот што тоне!
Уште им трае мандатот.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаЗошто полицаец не си мие заби? - Затоа што не му го собира сапунот во уста.

Разговараат Трпе и Трале: Слушај мораш да одиш да го гледаш филмот "Баба дала војнику", Шветски, емоционален, филмот е... + повеќе

Маж си доаѓа дома. Влегува и ја гледа мачката без крзно. Зачуден ја прашува жена му: - Жено мори што се случило со... + повеќе

Fata popunjava anketu. Ime: Fata Suljić Mesto rođenja: Kod kuće. Znak u horoskopu: Ovca. Koji automobil vozite: Muž... + повеќе