Големиот

Големиот Македонец раѓа мал Македонец,
овој уште помал...И така сe до денешен ден!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаДоаѓа жена кај доктор: -Докторе, патам од импотенција. - Како патиш? Па ти си женско! - Мажот ми боледува, а јас патам.

На нејзината смртна постела бабата му се обраќа на внукот: "Сакам да ти оставам фарма со две големи вили, три трактори... + повеќе

И се жали Трпана на комшивката Мојот Трпе е 300% импотентен. Како ма, па нели вчера ми рече дека е 100% импотентен ??... + повеќе

К’д доваѓаш дома у сред ноќ, жена ти те чека сс метлу у руке а ти гу прашуеш: - Чистиш или се спремаш да летиш негде?