Рака

Љубов е кога те фаќам за рака,
покрај таков згоден газ!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаPozvao Todorić svoje tajkunsko društvo na zabavu, pa uz njih i manjeg poslovnog partnera Muju iz Doboja. Jede se, pije... + повеќе

Кристофер Колумбо ја открил Америка само затоа што: БИЛ НЕОЖЕНЕТ! Да имал Кристофер Колумбо жена, би било следново: • А... + повеќе

Во војска имаат тренинг за ставање на гас маски. И старешината вика: - Маските на лице! - и сите ги ставаат маските. -... + повеќе

Само Чак Норис може да испие вода од фонтана на екс!!