Опасно

Опасно е да си во право кога Владата греши.

Повеќе од ВицотекаČovjek ulazi u zavod za zapošljavanje u Sarajevu, i vidi oglas za upražnjeno mjesto 'ginekoloskog asistenta'. Vidno... + повеќе

Што е циган без ракa и ногa? - Човек од поверење!

СМС: - Маче, купив шампањско и колачиња, станот е наш цела ноќ, те чекам! Одговор: - Мачето го нема, јас сум нејзиниот... + повеќе

Скопска шмизла седнува во ресторан во Охрид и нарачува супа. По некој 45 минути келнерот и ја носи супата. Седи... + повеќе