Судење

Не и судите на жената по килограмите,
за да не ви судат по сантиметрите!

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаУлаза Наркоман у аптеку и тражи најак опиум што га имав Аптекарка: - А рецепту? Наркос: - Па да имаше рецепт сам ќе си... + повеќе

- Колку се 2 + 2 ? - 4. - Примен. Образложение: Паметен. - Следниот! - Колку се 2 + 2? - 5. - Колку се 2+2? - 3. -... + повеќе

Јас: Пер имаш мастика? Она: Не Јас: Уствари шо ќе ти е

Која е мајката, секогаш со сигурност се знае