Држава

Во Нашата држава сеедно е каде се наоѓаш.
Секогаш си на местото на несреќата.

Повеќе од ВицотекаФаќа поп златну рибицу, па вика: - Слушај, ќе те пушту ако ми испуниш две жеље. - Кажи, вика рибица. - Прва е да не сам... + повеќе

Нурка некој нуркач со полна опрема во море на 10 метри и забележува човек без никаква опрема на истата длабочина. Се... + повеќе

Dolazi Fata kod doktora i žali se na svog Muju: • Doktore, njemu je mnogo mali! • Kako mali, pa koliki mu je? • Pa ima... + повеќе

Се возел попот со кола и наишол на мртво магаре, земал телефонот и се јавил во полиција: Добар ден овде поп Трајан,... + повеќе