Марфиев закон 20

Која е мајката,
секогаш со сигурност се знае

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаГо прашува таткото синот: Сине веќе имаш 14 години и ќе мора да разговарме за сексот. Епа кажи тато што сакаш да знаеш?

Доваѓа Хасо дома и ву вика на Фату: - Аман Фато, ајмо доле на мост, да видиш он'ј твој будала Мујо што прави. Фатија... + повеќе

Полицијата ги уапсила сите проститутки во градот. Бидејќи немало место во станицата, ги наредиле да чекаат надвор.... + повеќе

Што прави плавуша пред стаклен ѕид? - Размислува како да се прекачи и да види што има зад него.