Марфиев закон 14

Од 0 до 18 години на жената
и се потребни добри родители.
Од 18 до 35, добар изглед.
Од 35 до 55, убави особини.
од 55 натаму, добар капитал.

Афоризми:

Повеќе од ВицотекаPita Haso Muju: • Mujo, da li ti veruješ u ljubav na prvi pogled? Mujo će: • Jarane, naravno da verujem, gde bi se ja... + повеќе

Типичен мачо маж се оженил со типична лепoтица и и ги објаснува правилата: - Ќе доѓам дома кога сакам, ако сакам и кое... + повеќе

Розите се црвени. Сеа бев у Круг. Не знам да пишувам поезија. Ама девојка ти е таму со друг.

Гаранцијата за квалитет ништо не гарантира?